Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ballagás képes leírás - Ünnepek - nemzetközi és vallási ünnepek.tlap.hu
részletek »

Ballagás - Ünnepek - nemzetközi és vallási ünnepek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: unnepek.tlap.hu » Ballagás
Keresés
Találatok száma - 4 db
Ballagási idézetek

Ballagási idézetek

Ballagási idézetek és SMS-ek minden mennyiségben! Mi már 2001 óta gyűjtjük a jobbnál jobb idézeteket Neked. Több mint 8000 kategorizált idézet és SMS, melyeket el is küldhetsz e-mailben. Küldd be kedvenc idézeteidet Te is! Idézetek a szerelemről, ünnepi idézetek. Idézetek minden alkalomra: születésnap, ballagás, Karácsony, Húsvét, Szilveszter és újév.

Ballagási kellékek és ajándékok

Ballagási kellékek és ajándékok

Nézz körül ajándék ötleteink között. Kínálatunkban biztosan megtalálod a megfelelő ajándékot. Az ajándékokkal kapcsolatos kérdéseiddel, valamint megrendeléssel kapcsolatban fordulj közvetlenül partnereinkhez!

Honnan ered a ballagás?

Honnan ered a ballagás?

Elballagnak középiskolájukból a hétvégén országszerte a diákok, pénteken a nemzetiségi nyelv és irodalom vizsgákkal már megkezdődnek az írásbeli érettségik, hétfőn magyar nyelv és irodalomból adnak számot tudásukról a diákok. A ballagás kifejezés a latin valetans 'búcsúzó' szóból ered, a szokás pedig Selmecbányáról, ahol a XIX. század 70-es éveiben az erdészeti és bányászati akadémia hagyományaként a hallgatók a Ballag már a vén diák... kezdetű dal éneklésével búcsúztak el iskolájuktól...

Ünnepek - nemzetközi és vallási ünnepek magazin hírek
Március 15. - Idén is sok programmal várják az ünneplőket
Március 15. - Idén is sok programmal... A nemzeti ünnep hagyományos rendezvényei - a zászlófelvonás, a díszmenetek és Orbán Viktor kormányfő múzeumkerti beszéde - mellett a nemzeti múzeumnál és a budai Várban is sok színes program várja az ünneplőket az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulóján. Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára csütörtökön a Magyar...
Október 23. - Felvonták a nemzeti lobogót a Parlament előtt
Október 23. - Felvonták a nemzeti... Katonai tiszteletadás mellett felvonták az ország nemzeti lobogóját az 1956-os...
Október 23. - A hagyományos emlékünnepségek mellett színes programokkal készülnek az idén
Október 23. - A hagyományos... A hagyományos emlékünnepségek mellett kiállításokkal, filmvetítésekkel, a...
Idézetek ballagásra

Idézetek ballagásra

Mert az ember a legnagyobb és egyetlen értelmes dolgot, amit tehet, akkor cselekszi, ha természet adta képességeivel önmaga megvalósítására törekszik. Ezért mondtam régebben olyan gyakran neked: ne a gondolkodó vagy az aszkéta példáját másold, hanem légy önmagad, törekedj önmagad megvalósítására! (Hermann Hesse)

Tuti menü