Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Születésnap - Ünnepek képes leírás - Ünnepek - nemzetközi és vallási ünnepek.tlap.hu
részletek »

Születésnap - Ünnepek - Ünnepek - nemzetközi és vallási ünnepek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: unnepek.tlap.hu » Születésnap - Ünnepek
Keresés
Találatok száma - 10 db
Ajándékok születésnapra

Ajándékok születésnapra

Egyedi ajándékot keres? Az ajándékötleteknek csak az Ön fantáziája szab határt! Csupán egy fényképet kell küldenie nekünk és mi elkészítjük az igazi személyre szóló ajándékot! Reméljük, hogy honlapunkon mindenki számára megtalálja a megfelelő ajándékot, minden alkalomra.

Boldog születésnapot!

Boldog születésnapot!

A születésnap a modern ember életében fontos eseménnyé vált, a régmúlt írásaiban csak csekély említéseket tesznek családi ebédekről vagy ajándékozásról. Valójában ez egy nem létező ünnep volt, leszámítva az uralkodók és nemes emberek körét. Ennek oka, hogy akkoriban az anyakönyvezés és a naptárhasználat nem volt ismert, elterjedt és ezért az emberek többsége nem is volt tisztában, hogy pontosan mikor is született.

Csillogó képek születésnapra

Csillogó képek születésnapra

Ezen a lapon születésnap témakörben találsz csillogó képeket, feliratokat, melyeket szabadon megjeleníthetsz saját oldaladon, blogodban, adatlapodon vagy bárhol máshol, ahova lehet html kódokat írni. Küldd el őket barátaidnak levélben, írd be hozzászólásként a fórumjaikba vagy üzenj nekik a lapodon keresztül!

Ünnepek - nemzetközi és vallási ünnepek magazin hírek
Március 15. - Idén is sok programmal várják az ünneplőket
Március 15. - Idén is sok programmal... A nemzeti ünnep hagyományos rendezvényei - a zászlófelvonás, a díszmenetek és Orbán Viktor kormányfő múzeumkerti beszéde - mellett a nemzeti múzeumnál és a budai Várban is sok színes program várja az ünneplőket az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulóján. Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára csütörtökön a Magyar...
Október 23. - Felvonták a nemzeti lobogót a Parlament előtt
Október 23. - Felvonták a nemzeti... Katonai tiszteletadás mellett felvonták az ország nemzeti lobogóját az 1956-os...
Október 23. - A hagyományos emlékünnepségek mellett színes programokkal készülnek az idén
Október 23. - A hagyományos... A hagyományos emlékünnepségek mellett kiállításokkal, filmvetítésekkel, a...
Születésnapi ajándékötletek

Születésnapi ajándékötletek

Születésnapi ajándékötlet, ajándéktippek, születésnapi meghívó ötletek? A születésnap meglepetés minden évben, kiemelkedő nap az életünkben, ezért a kreatív ajándék ötlet nagyon fontos. Rokonok, barátok köszöntenek fel, születésnapi képek keletkeznek ilyenkor, és izgatottan szervezik a vicces születésnap elmaradhatatlan kellétét, a partit. Elmaradhatatlan az étterem a születésnap alkalmával, a díszes, vagy különleges formájú torta a születésnapi gyertyákkal, de a vicces születésnapi sms sem ritka. Tegye Ön is különlegessé ezt a jeles alkalmat akár a születésnai étterem foglalásával, a NagyNap élmény ajándékkal.

Születésnapi idézetek

Születésnapi idézetek

Évente legalább egyszer kívánhatunk valamit a szülinapi gyertyák fölött. Egyesek többet is bevetnek. Szempillákat, szökőkutakat, szerencsecsillagot, és néhanap egy ilyen kívánság valósággá válik. És aztán? Olyan jó, mint gondoltuk? Sütkérezünk a boldogság meleg fényében? Vagy csak ráébredünk, hogy még hosszú a be nem teljesült kívánságaink listája? (Grace klinika c. film).

Születésnapi képeslapok

Születésnapi képeslapok

Képeslap születésnapra. Szép szülinapi képeslapok. Ha szerettünk távol van és nincs lehetőségünk személyesen felköszönteni, akkor az internetes képeslapküldés szép gesztus lehet a részünkről, melyből a címzett tudni fogja, hogy nem feledkeztünk meg róla a távollétében sem.

Születésnapi receptek

Születésnapi receptek

Születésnapi receptötletek széles választéka. Receptek mindenkinek, az amatőröktől a profi szakácsokig. Húsételek, szárnyasok, tészták, levesek, desszertek, sütemények, vegetáriánus ételek, diétás receptek, ünnepi ételek, saláták, főzelékek és még sok más recept.

Születésnapi SMS-ek

Születésnapi SMS-ek

Boldog születésnapot - Happy Birthday, születésnapi sms, tuti sms! A Tutilapok Sms Porta oldalán szülinapi sms-ek, születésnapi sms-ek, születésnapi köszöntő sms-ek és születésnapi üdvözlő sms-ek, idézetek, szösszenetek, versek válogatott gyűjteménye található. Rendszerezett, válogatott, egyedi, születésnapos sms gyűjtemény csak neked rendszerezve, csak neked összeállítva - születésnapi sms, tuti sms. Küldj szeretteidnek, barátaidnak születésnapi sms-t, idézetet, verseket! Ne feledkezz meg szeretteidről!

Születésnapi versek

Születésnapi versek

Mindenki életében fontos esemény az a nap, amikor született. Ilyenkor meglephetjük ajándékkal vagy egy verssel is a szeretteinket, de akár az ajándék mellé is adhatunk egy szép verset. Ez a honlap ebben lesz a segítségünkre.

Hirdetés
Születésnapi zenélő képeslapok

Születésnapi zenélő képeslapok

Boldog szülinapot! Hangos (zenés - zenélő) ingyenes születésnapi képeslapküldő. Nagyszerű ajándék lehet, ha a szerettünk távol van és nincs lehetőségünk személyesen felköszönteni. Ebből tudni fogja, hogy még olyankor is gondolunk rá, amikor épp nincs közöttünk.

Tuti menü